A new church is born

Haaaaalleeeelujah!

În cele din urmă, la a treia încercare (de unde se vede cît de importantă e perseverența atunci cînd credința îți este pusă la test), Biserica Kopimistă a fost recunoscută oficial în Suedia.

Simbolurile ei sacre, CTRL+C CTRL+V, sînt atît de larg folosite încît s-ar putea ca mulți să constate cu stupoare că sînt kopimiști de-o viață și habar n-aveau.

„For the Church of Kopimism, information is holy and copying is a sacrament. Information holds a value, in itself and in what it contains and the value multiplies through copying. Therefore copying is central for the organisation and its members,” zice fondatorul.

Amen.

Anunțuri

3 gânduri despre „A new church is born

  1. Vad ca te-ai (re)facut activ si aici si bine ai facut.
    Am priceput care sunt sacramentele lor, dar sa-mi spuna si mie cineva in cine cred astia. Care e Dumnezeul lor si credinta a carei libertate o cer? Sper ca nu tot informatia, ca asa nu mai tine jocul, nu e religioasa.

  2. Ca orice biserică aflată la început de drum, incă nu are dogme clare. Deocamdată luptă împotriva persecuțiilor (megaupload.com a fost inchis). Cînd va deveni însă religie de stat, va urma o serie de sinoade ecumenice în care se vor clarifica și aceste aspecte, poate chiar se va formula un crez. 🙂
    Apoi, după modelul binecunoscut, va începe să persecute pe oricine nu subscrie crezului cu pricina, denunțîndu-i ca eretici și amenințîndu-i cu chinurile iadului virtual.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s