De ce nu există microbi, curent electric și animale vii

God bless the internet! Cînd credem că nimic nu mă mai poate surprinde și că îs în deplină cunoștiință de cauză cu privire la nebunia lumii în care trăiesc, am dat peste o discuție de pe un forum ortodox. Inițial am crezut că e o glumă, însă citind mai departe, m-am lămurit ca omul chiar crede ce spune. Doamnelor și domnilor, un soi aparte de creștin în secolul XXI [sublinierile îmi aparțin]:

Exista atomi, celule, microbi? Eu cred ca nu.
În cartea Facerii nu e nimic despre acest lucru.
***
De exemplu, credinta în microbi strâmba credinta în Dumnezeu si fara o credinta dreapta în Dumnezeu nu putem nici sa traim drept, ca urmare nici sa primim lucrarile harului si sa ne mântuim.
***
De ce ar fi creat Dumnezeu microbii si medicina, nu era mai simplu sa nu creeze microbii?
***
Încearca sa întelegi ca tot ce a descoperit stiinta e fals, ca e o minciuna de la un capat la altul, o lucrare a diavolului prin care îi îndeparteaza pe oameni de Dumnezeu. Tu crezi ca daca ai vazut ceva acel lucru exista, pai esti la fel cu catolicii care cred ca daca li s-a aratat ceva care seamana cu Maica Domnului e chiar Maica Domnului.
***
Stiinta este egal apostazie fiindca Dumnezeu nu a creat lumea materiala s-o studiem. Cum am zis, efectele stiintei sunt ratacirea oamenilor care au ajuns sa nu mai caute pe Dumnezeu si voia Lui ci sa piarda timpul uitându-se prin microscoape si telescoape, inventând tot felul de prostii.
***
Voi, cei care aparati stiinta, sunteti apostoli ai lui Antihrist.
***
Stiinta e lucrarea de amagire îngaduita de Dumnezeu.
***
Curentul electric nu exista.
***
Medicina se bazeaza pe observarea fenomenelor materiale, care sunt iluzii.
***
“Daca un om ajunge medic sau inginer si isi cladeste viata si stiinta sa pe Hristos ,isi va pierde roadele muncii sale in viata viitoare???”
Daca ajunge inginer, nu cred ca e o problema acest lucru.
Daca ajunge medic, nu cred ca se poate mântui fiindca daca practica medicina înseamna ca si crede în ea.
***
Teoretic, si un medic se poate mântui daca ajunge la cunoasterea necesara.
***
Esentialul ramâne ca cine crede în teoriile stiintifice nu se poate ruga si pocai cu adevarat, deoarece rugaciunea cu mintea curata presupune renuntarea la idei preconcepute de orice fel. Acesta e motivul pentru care nu o sa vedeti vreodata un om de stiinta sau medic plângându-si pacatele sau traind evanghelic.
***
De fapt asta înseamna credinta în atomi, celule etc: materialism.
***
Dacs tu crezi ca esti compus din atomi, probabil ca nu vei avea parte de darurile duhovnicesti.
***
Lumea materiala e un film si orice film are un regizor.
***
Nu afirm raspicat ca nu exista trup dar afirm ca lumea nu are structura atomica afirmata de stiinta fiindca nu exista nici o referire despre structura microscopica a lumii în Scriptura sau Parinti.
Evident ca [flora şi fauna] nu sunt vii, daca ar fi vii ar fi o crima sacrificarea lor, pe care si Mântuitorul a facut-o (a mâncat pesti)… Animalele nu sunt vii fiindca nu au ratiune… Deci animalele nu au viata, sunt simple obiecte miscate de Dumnezeu.
***
Daca lumea e compusa din atomi înseamna ca si Sfânta Împartasanie e compusa din atomi si ca Dumnezeu e compus din atomi ceea ce e inadmisibil, stiind ca Dumnezeu nu e compus ci simplu, necompus.

Cei care vor să aprofundeze subiectul, pot citi întregul topic Exista atomi, celule, microbi? urmărind postările userului Traditie.

Anunțuri

5 gânduri despre „De ce nu există microbi, curent electric și animale vii

  1. Ca fost ingner sunt in regula s-ar spune.Da tot mi-as face cruce la ce am citit numa ca mi-am amintit ca nu-s ortodox. Ce sa-i faci nu le poti avea pe toate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s